LayerSlider Premium Multi-Purpose Slider Plugin

Layerslider

Няма по-добър вариант, от това да започнете с LayerSlider. Много от хората използват този слайдър за проекти, направени с платформа, тъй като придава професионализъм, като може ясно да настройваме изображенията в галериите, „плъзгащо“ съдържание и слайдшоу. Плъгинът съдържа 13 облика, в зависимост от вашия вкус. Интерфейса за администратора е лесен и всичко се изгражда чрез „drag and drop“.

LayerSlider има адаптивен дизайн и е оптимизиран, както и най-различни опции, които ви помагат да изградите функциите и вида на слайдъра. Има около 200 2D i 3D шаблона, с които можете да си поиграете. В крайна сметка, няма да има проблеми с изграждането и персонализирането на слайдъри. Инструментът разполага с времева линия и преглед по време на работа. Освен това, потребителите могат да добавят съдържание като текст, Google Fonts, HTML5 самостоятелно хоства видео, YouTube или Vimeo видеоклипове и снимки.

Prestashop Short Code

Prestashop

Шорткодовете имат силата да опростяват някои от задачите ви до минимум, затова защо да не се възползваме от инструментите, след като ги има? Е, сега ще ви представим Bootstrap Shortcode Extension за Prestashop. Тя има много приложения – позволява ви да вмъкнете grid структура, икони, като шрифт, портфолио, известия, етикети, функции, миниатюри, слайдъри, URL сайтове и много повече. По принцип, това е изчерпателен пакет от кратки кодове за PrestaShop, но са покрити във всеки смисъл.

Create Multiple Forms

Opencart

OpenCart е чудесна платформа за стартиране на уеб магазина . Всички сме го използвали повече от един път и все пак,  може да се спънем малко в непредвидена пречка, когато става въпрос за образуване на форма. OpenCart, всъщност, отчаяно се нуждаят от „drag and drop“ в тази област. Create Mutiple Forms създава желаната форма точно с „drag and drop“. Следователно, вие ще откриете, че е много по-удобно да се създадат рекламни форми, контактни форми, форми за подпомагане, форми на билети, и какво ли не, за OpenCart. Плъгинът има зад гърба си солиден код, както и е приспособен към почти всички браузъри.

CSV to WordPress Import Plugin

Csvtowp

Сигурно сте един от многобройните потребители на WordPress и сега ще бъдете зарадвани, че има лесен начин да прехвърляте CSV файлове към WordPress. Плъгинът може да се използва за качване на страници и постове. Но имайте в предвид, че този плъгин е предназначен само за AIT теми. Така че, ако сте собственик на всичко, като се започне от Creator тема до Business Finder, няма да имате проблем.

SurveyFunnel

Surveyfunnel

Не можем да говорим на сайтове за електронна търговия, без да искаме да начин да се увеличи процента на посетителите, ставащи клиенти. Колкото повече знаете за вашата целева аудитория, толкова по-добре, така че вие трябва да знаете как да попитате. Плъгинът наречен SurveyFunnel ще създадете силно насочена и отзивчиви списък. Той е съвместим с всички основни авто реагиращо услуги, може да се интегрира с всяка идентичност на марката и ви позволява да се събират имейли чрез ангажирани проучвания, заедно с предлагането на мощни анализи.

Monarch

Monarch

Споделянето и следенето в социалните мрежи е от голямо значение, ако желаете висок входящ трафик за вашия уеб сайт. Читателите наистина могат да оценят съдържанието ви, но може да намалее възможността да го споделят със своите познати, ако те не разполагат с бърз и лесен начин да направят това. Monarch е плод на въображението на Elegant теми,и най-сложни социално споделяне плъгин, които някога сте виждали. С него можете да избирате до 40 социални мрежи, да проектирате прекрасни бутони и да ги поставят в едно от 8-те различни места на вашата уеб страница.