Ако искате да извлечете максимални ползи от SEO кампания или цялостна стратегия, имате нужда от експерти, които управляват процеса по най-добрия начин и допринасят за възможно най-висока възвръщаемост на инвестицията (ROI). За да се случи това, начинанието трябва да стартира с SEO одит.

Процесът на SEO оптимизация започва с осъществяване на SEO одит или анализ, чрез който се събира информация за всички проблеми и възможности за подобряване дейността на Вашия уеб сайт. От първостепенно значение е да се открият и дефинират недостатъците, заради които се губяти трафик и продажби.

SEO одитът на уебсайт служи като основа за Вашия SEO план.

Одитът на Вашия сайт позволява на SEO специалистите да открият опорните точки за Вашата SEO стратегия и нейното реализиране. Ето защо нашите SEO специалисти започват с технически SEO одит преди изграждането на вашия план.

Като част от вашия SEO одит, Вашият акаунт мениджър ще разгледа следните структури:

Уебсайт

Данни от Google Analytics

Данни от Google Search Console и други.

За най-добри резултати и поглед върху Вашия уеб сайт, нашият SEO екип използва различни SEO инструменти и софтуери за извличане на информация. С тези ресурси можем да възприемем многостранен подход към SEO одита на вашия уеб сайт и да предоставим на стабилна SEO стратегия за изпреварване на конкурентите.

Стъпките на извършване на SEO одит включват, но не се ограничават до:

Ние сме тук, за да помогнем на бизнеса ви!

Обадете ни се:

или