Ако сте търговец, тук е мястото където ще ви помогнем с изработката на онлайн магазин!

Чувал ли си за понятието онлайн магазин? Напоследък всички са онлайн и това може само да ни радва. Индикатор е за това, че явно се придвижваме напред. Защо ли? Защото онлайн магазините и онлайн пазаруването са облика на бъдещето. Хората продължават да стават все по-заети, имат все по-малко време и желание да се редят по опашките (особено през последната една година) в супермаркетите след работа, но за твой късмет имат достатъчно време да стоят пред компютрите докато си почиват вечер. И все пак необходимостта им да пазаруват остава. Би ли могъл да се вместиш в този пазар? Разбира се!

С какво ще ми помогне онлайн магазинът?

Да имаш онлайн магазин е като да имаш истински магазин. Значителната разлика, че инвестицията, която трябва да направиш, е неизмеримо по-малка и далеч по-безрискова, отколкото за реален такъв. И това не е всичко:

Твоят онлайн магазин работи 24/7, клиентът може да влезе по всяко време, да напълни виртуалната си количка с продуктите, да плати електронно или чрез наложен платеж, а твоето присъствие дори не е небоходимо.

Магазинът ще бъде персонализиран спрямо пазара, в който развиваш дейността си и ще бъде оформен по начин, който репрезентира най-добре бранда и ценностите на фирмата ти.

Елиминирайки твоето присъствие и следене на процеса на работа, което е част от това да имаш реален магазин, ти можеш да използваш свободното време, за да развиваш нови проекти.

Можеш да поддържаш своя онлайн магазин напълно сам, защото процедурите ще бъдат улеснени и разбираемо представени.

Можеш да управляваш своя онлайн магазин от всяко едно място, стига да имаш компютър и връзка с интернет.

За разлика от физическия магазин, който винаги е на едно място, твоят онлайн магазин може да бъде навсякъде, а възможността за достигане до хората на практика е безкрайна.

Изработка на онлайн магазин от Web Visuality

Какво ще получите и какви възможности може да има онлайн магазин изработен от нас?

Е, все пак си струва да се замислиш дали ако искаш да продаваш нещо, то е добре да се случва онлайн, нали? Ние от Web Visuality можем да ти помогнем за създаването му. От цялостен дизайн, функционалност, интегриране на електронно плащане, съдържание и SEO оптимизиране до лесно и ефективно изградено управление, за да не е необходимо да влагаш допълнително време и усилия да се учиш да го правиш. Можем да помогнем и в бъдещото му рекламиране, за да достигнете до вашите клиенти!

С вашите идеи и нашите способности, онлайн магазинът може да се превърне в нещо, което да генерира само поръчки!

Разбира се, това че веднъж е изграден, не означава, че веднъж ще бъде променен. Ние напълно ще се съобразим с това, което се търси от хората във вашия пазар и сме готови да правим необходимите корекции, за да може онлайн магазинът да оперира ефективно и резултатно.

Ценим високо сътрудничеството и сме уверени, че можем да уловим и пресъздадем визията Ви за бизнес по един функционален начин. Ние ще помогнем тя да добие формата на открояващ се онлайн магазин, изглеждащ толкова добре, че еквивалента му в реален магазин би струвал несравнимо повече.

Всички електронни магазини, изработени от нас, ПРОДАВАТ! Ето част от тях:

Ние сме тук, за да помогнем на бизнеса ви!

Обадете ни се:

или