Няколко милиарда активни потребители ежедневно, които прекарват средно по 41 минути в платформата всеки ден, Facebook се гордее с най-голямата и най-ангажирана потребителска база от всички социални медийни платформи. И за да осигурят ефективно монетизиране на своите аудитории, те предлагат най-добрите инструменти за таргетиране и най-рентабилните реклами за рекламодателите.

Facebook е второто най-добро място, където можеш да проведеш своята рекламна кампания

Точно така, това е вторият най-посещаван сайт в света след Google, разбира се. Но съвсем не бива да подценяваме неговите възможности, тъй като предлага много тънки настройки и особености, които всъщност могат да се окажат ключов фактор. Какви са те ли?

Facebook рекламата предлага да таргетираш специфична група от хора, базирано на тяхната възраст, лични интереси, местоположение, харесани страници, релевантни към твоят сайт групи и други.

Реклама във facebook
Facebook реклама

Позволява по-дълго текстово описание на твоята реклама от Google AdWords и възможността да създаваш графични реклами.

Освен да четат информация, хората обичат и да я споделят. Очаровай хората и се наслаждавай как разпространяват твоето съобщение!

Приложението „Facebook“ за телефон е сред челните позиции по най-много тегления. С твоята реклама можеш да достигнеш огромна аудитория, използващи телефони, освен тези на компютри и таблети.

Facebook рекламите често са обвързани с фен страници, което от своя страна допълнително повишава свързаността с хората
От фен страниците можеш да промотираш своите продукти и услуги към вече създадена аудитория, която може би е била резултат от твоята рекламна кампания.

Всеки има фейсбук страница, но не всеки рекламира във Facebook!

Facebook изобилства от потенциални клиенти, които може да не са дошли конкретно за Вашите продукти и услуги, но Вие може да ги намерите по всяко време. А как е възможно това – ние знаем много добре.

Екипът на WebVisuality ще използва демографски данни, за да се насочи към идеалните Ви клиенти инструментите на рекламната си кампания. По този начин се гарантира, че Вашето съобщение достига до тях и ще изпълни целта си – генериране на продажби и внимание към бранда чрез Facebook реклами.

Реклама в социални мрежи

Платената реклама във Facebook изглежда е един от най-непосредствените начини за въздействие върху целта на Вашето съдържание. Социалните медии се оказаха най-ефективният дигитален рекламен канал за реализиране на повече импресии (показвания), кликвания и реализации. Всъщност Facebook се откроява – в някои случаи е 7 пъти по-евтино да използвате реклама във Facebook от следващия най-достъпен канал за реклами в социалните медии (Twitter).

Чрез използване на конкретни инструменти и критерии за дефиниране на таргет аудитории, рекламните кампании във Facebook могат да са най-доброто маркетинг средство за Вашия бизнес. Разбирането как да се използват Фейсбук реклами се превръща в основна част от почти всяка стратегия за управление на социални мрежи. И ако искате да привлечете вниманието на целевата си аудитория във Facebook, е все по-вероятно да се наложи да плащате за достигането им.

Facebook реклама от Web Visuality

Рекламата във Facebook е важна, защото предоставя на бизнесите възможност да достигнат до конкретна аудитория. Ако игнорирате тази възможност губите огромен потенциален пазар, а това е равносилно на загуби за Вашия бизнес и нереализирана печалба. Затова не оставяйте нещата на случайността, а изберете професионалистите на WebVisuality, за да създадем успешни рекламни кампании във Facebook за Вашия бранд.

Ние сме тук, за да помогнем на бизнеса ви!

Обадете ни се:

или