Както вече почти няма бизнес без уеб сайт, човек със свободна професия без уеб сайт, организация или кауза без уеб сайт, така има много, които имат, но не са им в услуга по никакъв начин, а дори пречат. Защо? Защото значителна част от хората подхождат несериозно към своето интернет присъствие, създават набързо уеб сайт с тема, наблъскват го с реклами, неоригинално съдържание, логота, линкове към своите продукти и големи червени мигащи надписи “КУПИ ТУК И СЕГА”. Това работи ли според вас? Какво ли впечатление оставят тези сайтове у хората, които са ги посетили? С какво ли ще свързват името и логото, когато го видят впоследствие където и да е другаде?

Правилата се промениха

Това как трябва да изглежда един сайт и с какво съдържание трябва да е пълен се промени драстично с годините и ако днес наистина имаш желанието да си фактор, да си откриваем и изобщо съществуващ в търсачките, то е важно да се съобразиш с новите правила. Може би дори имаш нужда от цялостна преработка на сайта? Липсва трафик към сайта ти? Поведението на хората когато влязат на сайта ти е много хаотично, напускат бързо? Статистиките не са много обнадеждаващи? Трудно продаваш това, което искаш?

Преработка на сайт
Преработка на уеб сайт

Промени се заедно с тях – направи преработка на своя сайт

 

Не е чак толкова страшно, колкото изглежда. Зададохме тези въпроси само, за да си отговориш и добиеш реална представа за сегашното ти положение. Не забравяй, че то е временно и нещо не е необратимо. Напълно възможно е да се превърнеш в любимец на Google и да бъдеш показан дори на първа страница. Но за това е нужно да промениш всичко, започвайки от основите. Ако който и да е елемент от сайта ти не върви добре, проблемът не е в това, което предоставяш на хората. А в това как го предоставяш. Преработката на един сайт може да помогне за това.

Ние сме тук, за да помогнем на бизнеса ви!

Обадете ни се:

или