Може би сте чували, че класирането на сайтове в търсачките драстично се е променило в последните години заради промените, които Google направи по своите алгоритми. Вярно е. Но също така е и много трудно да се обхване и обобщи всичко, което се е променило. Със сигурност съдържанието на сайтовете придобива все по-голямо значение, но има и едно нещо, което остана непроменено, а именно link building.

Какво е link building и защо е толкова важно?

Най-кратко казано, това означава осъществяване на качествени връзки от други сайтове към твоя сайт. Да “линквате” един към друг. Нещо като препоръката от уста на уста в реалния свят. Някой смята, че си добър в това, което правиш, и те препоръчва на друг човек, който може да се окаже твой потенциален клиент или почитател. Това в интернет се нарича Link building.

Линк билдинг
Създаване на връзки

Особено когато “препоръката” идва от по-авторитетен сайт, или такъв с добри позиции в търсачките, тя може да окаже значителен ефект върху това как ще се класира твоят спрямо фразата или думата, която целиш. Защо? Защото търсачките работят с роботи, които за стотни от секундата преминават през огромно количество данни и търсят най-подходящото съдържание за това, което търси човека.

Чрез линк билдинг твоят сайт би привлякъл много лесно вниманието им ако има няколко добри “препоръки” или връзки, които сочат към твоя сайт. Ще започнеш да бъдеш по-често показван на хората, търсещи твоята ключова дума или израз и така ще утвърдиш позициите си.

Твоят корпоративен уеб сайт е първото, което ще видят за теб хората и последното, което ще забравят

Колкото и логично и добре да звучи, стратегията “сега ще си разпространя сайта във колкото се може повече сайтове и така ще изградя стотици връзки към него” вече не работи никак добре. Дори ако прекалиш има опасност да бъдеш премахнат от търсачките изцяло. Това налага link building-а да бъде добре обмислен и внимателен процес. Ние от Web Visuality сме готови да помем отговорност за това!

Изграждане на линкове
Линк билдинг за сайт

Още повече, чрез вътрешни link building корекции на съдържанието, ние ще докажем на Google, че твоят сайт е разпознаваем и отличаващ се бранд, което ще донесе допълнителни привилегии, когато се появи в търсачките.

Спечели търсачките, спечели целия свят

В реалния свят, дори да имаш най-гръмкото име, най-красивото лого, най-скъпият офис или най-професионално изглеждащия уебсайт не са гаранция, че обществото ще има най-доброто мнение за теб. Това, което е от значение, са резултатите, приноса и добрата репутация. В интернет, търсачките Google, Yahoo и Bing са обществото. Впечатлиш ли тях, те ще разкажат на целия свят. Как да ги впечатлиш ли? С Link building.

Ние от Web Visuality знаем как да изградим твоята репутация

Сигурни сме, че твоят бизнес има много доволни клиенти. Уверени сме в твоята експертност. Вярваме, че името ти може да се превърне в успешен бранд. Заради времето, в което живеем, обаче, това е тясно обвързано със силно присъствие в интернет, което от своя страна иска усилена работа върху link building. Не можеш да отделиш необходимото време за това?

Ние сме тук, за да помогнем на бизнеса ви!

Обадете ни се:

или