Някой от вас може би мислят да си изработят личен уеб сайт. Поставете всичко което знаете за семейството си, за да се запази за бъдещите поколения. Публикувайте го в Интернет за да се споделя и повече хора да разберат за вашето родословно дърво, снимки, истории, всичко, което добавите към вашия сайт може да бъде запазено за бъдещето. Тя няма да изчезне или да изгние като хартията или снимките. Започнете сега с вашата изработка на уеб сайт и едно-две поколения на семейството ви ще знаят вашата история.

Personal website

Много от вас биха искали да получат или поне да допълнат доходите си чрез създаване на уеб сайтове за трети лица. Повечето големи компании или развиват своите уеб сайтове вкъщи или възлагат задачата на една от многото фирми, които предоставят услуги за развитие на уеб сайт за известно време. Около всеки един малък бизнес, който си има собствен сайт, трябва да има стотици други фирми на кратко разстояние, които нямат, но определено може да искат да им се изработи.

Online shop

Ако искате да имате Онлайн магазин, вие трябва да се сдобиете със сертификат за сигурен уеб сайт. Ще трябва да предоставите методи за получаване на плащане чрез включване на обработка на кредитни карти в страниците си, или чрез услуги като PayPal. Накрая, ще трябва да предоставите информация за продукти.

Има и още една, доста добра причина да използвате уеб сайт за бизнес. Представете си тази ситуация. Карате си по магистралата и минавате покрай билборд свързан с автокъща. На билбордъте изобразена марката „Ауди“, в която те са специализирани, под тях е адресът им и телефон за контакти. Също така виждате и уеб сайт www.website.com. Докато продължавате пътя си си се сещате за вашия приятел Петър, който си търси от къде да си купи ново „Ауди“ и решавате да му кажете за автокъщата. Можете ли да си спомните за телефона? За адреса? Ами можете ли да си спомните техния уеб сайт? Знам, че си го спомняте. Всъщност уеб сайтовете целят да се помнят много по лесно отколкото телефонни номера или адреси. В този случей, уеб сайтът става „План B“ към другите форми за реклама на бизнеса. Един вид се прави „разширение“ на визитката. Ако разкажете тази история на потенциален клиент има голяма вероятност да разберат какво им казвате на момента. Ако решат на място, ще имате предимство, като им изградите шаблон от къде да започнат. След като усетят какво Интернет може да направи за тях (и какво вие можете да направите) те ще се връщат и ще искат подобрения за техния сайт.

Всеки бизнес трябва да има собствен уеб сайт. Толкова е важно, колкото телефонният им номер да е в указателя. Всеки собственик на бизнес знае колко важно е това. Поправям се, уеб сайтът е много по-важен в наши дни, отколкото номерът в указателя, защото аз бих използвал уеб сайтът на дадена фирма, за да разбера телефонният им номер или e-mail адрес. Светът се променя!

Ако се надявате да продадете някакъв вид уеб услуги на „малък“ бизнес ви пожелавам успех. Ще ни трябват много хора като вас в близкото бъдеще.