В днешно време да изградим свой собствен сайт не е нещо специално, а ежедневие за някои хора… рутинна операция. Но дали знаем кои са най – важните неща, за да направим успешен сайт? Ето няколко съвета за всички начинаещи:

Контент ( съдържание )

Това наистина е важно! Ако някой си мисли, че ще успее да направи нещо без качествено съдържание или с копирано такова, го съветваме да не се захваща изобщо. И не, не се шегуваме! Всеки текст трябва да има задължително над 80% уникалност, защото в противен случай ще бъдете счетени за спамер от ботовете на Google.

SEO оптимизация

Ефективен начин да изкарате сайта си на първа страница по дадена ключова дума при търсене в Google много бързо. Ако попаднете на добри оптимизатори, можете да постигнете много голям успех. Трябва да имате истински късмет, обаче, ако искате да успеете без подобен тип популяризация.

Уеб дизайн

Да! Той също не е за изпускане, изобщо дори. Когато влезем в даден сайт, дизайна е първото нещо, което виждаме. Ако той не е красив и не е юзър френдли, веднага го напускаме. Ако пък е приятен, оставаме и четем това, което ни интересува. Изключително глупаво е да се сдобиете с добър контент, да направите SEO оптимизация и да нямате добър дизайн.

Никой не може да каже точната формула на успеха, но без тези три неща е доказано с canadas online casinos практиката, че успех няма. Разбира се, той е обвързан с много обстоятелства, които се видоизменят ежедневно, ежечасно, ежеминутно… Но горните остават винаги и е твърде вероятно да останат за постоянно. Никога не трябва да забравяме, че Google не се нагажда според нашите нужди, ние се приобщаваме към него и „играем по неговата свирка“. Не осъзнаем ли това е невъзможно да направим нещо. Сама птичка пролет не прави и един предприемач не унищожава Google! Чрез тези прости три неща ще имате наистина един успешен сайт.