Онлайн магазините стават все по популярни. Много от потребителите предпочитат да потърсят в търсачката „дамски ботуши“ и да им се покажат стотици електронни магазини, които да разгледат легнали на дивана в хола или през почивката в офиса си, вместо да излизат в студеното време, да ги вали дъжд или сняг, да обикалят и да се бутат с хората.

5 предимства на онлайн магазините

 1. Не плащате наем
  Всички знаем какви са наемите на помещенията в България. Цените започват от 300-400 лв. на месец като могат да стигнат до 5 цифрени суми, в зависимост къде е магазинат ви.
 2. Имате много по-ниски разходи
  Няма нужда да плащате допълнително интернет, утопление, ток, СОТ, персонал, витрини и стилажи. Всичко това можете да си го спестите защото го имате в домът си.
 3. Нямате пряк контакт с хора
  Колкото и да е добре клиентите ви да контактуват с вас, толкова е и натоварващо за вас. Всички знаем, че работата с хора е много трудна. С онлайн магазина може също да го имате този контакт, но да е в писмен или телефонен „вид“. Това ще ви спести много нерви и проблеми.
 4. Денонощно отворен
  Онлайн магазинът не работи 8 или 12 часа. Той е ДЕНОНОЩНО отворен. Всеки може да си пазарува когато си поиска.
 5. Работи в цял свят
  Можете да продавате на всякъде без ограничения. Никой не ви задължава да имате много офиси за да продавате на различни места.

Точно поради тези причини онлайн магазините стават все по-удобни за потребителите. Ако сметните разходите си за физически магазин, ще разберете, че с онлайн магазинът разходите ви се намалят поне с два пъти.

Ако искате да превърнете вашият физически магазин на електронен или да започнете нов бизнес електронна търговия и да печелите много повече, Web Visuality ще го направим за вас.