Ще започнем да интервюираме нашите клиенти за това какво мислят за нас, за нашите услуги и с какво сме им полезни. По този начин ще можем да предлагаме по-добри и качествени услуги. Целта на тези „интервюта“ ще е да разберем в какво сме по-слаби и как да коригираме това, което не правим добре.

Ето какво отговори нашият клиент Владимир Костов на въпроса „Какво мислите за Web Visuality?“

Клиент съм на Web Visuality от началото на 2015 година, като за това време за мен те изработиха 2 сайта – Free SEO Tools и Hub For Likes, като те отговарят и за поддръжката им.

При търсенето на фирма, която да изработва сайтове за мен, имах късмета да попадна на Станимир Стоянов. Още при първата ни среща останах приятно впечатлен от отзивчивостта, ентусиазма, с който подхождат към новата задача, желанието им за работа, и желанието им да ми помогнат, и да направят конкретния проект успешен.

Винаги, когато желая мога да получа съвет за това какво е добре да се прави и какво не или консултация по конкретен въпрос. Много често дори най-успешните идеи идват от самите тях. Работейки с тях съм сигурен в моя успех и спокоен, че бизнесът ми е в ръцете на сигурен партньор.

Търсейки партньор проведох много срещи, докато стигна до Web Visuality и не попаднах на фирма, която да предлага такова добро съотношение на качество на услугата спрямо цена, която винаги е съобразена с бюджета и възможностите на клиента, а отношението към мен, като клиент е най-доброто, което получих.

Станимир и екипът на Web Visuality са едни истински професионалисти, с които смятам да работя и за напред.

Владимир Костов
Kostov IT Investment
10.04.2015