С удоволствие можем да ви споделим, че Web Visuality стигна и до западна Европа. През края на 2015г. получихме поръчки от Италия и Португалия. Чрез тях ни се увеличи списъка с още две държави, в които сме изработвали сайтове. До момента сме изработвали сайтове в: Канада, Македония, България, Италия и Португалия.

Представяме ви първите ни сайтове в Италия и в Португалия – SolDomusLTD и QuantumMedicLive.

SolDomusLTD

Sol Domus LTD е сайт, включващ различни услуги, като главната цел на сайта е продажба или даване на имоти под наем. Останалите услуги, които можете да намерите в сайта са правни, уеб и транспортни услуги. Главната цел на сайта е да повиши туристите, главно от Италия и Русия (сайтът след време ще има включени италиански, руски и английски преводи), като да могат да опознаят автентичните елементи на България и българската култура, като и евентуално да станат инвеститори в страната. Правните услуги включват регистриране не фирми, промяна на съществуващи дружества, изготвяне на договори, разрешения за пребиваване на чужденци на територията на страната и други. Обмисля се и добавянето на други езици освен италиянски и руски.

QuantumMedicLive

Quantum Medic Live  е сайт за холдинг „ Алфа Мед“, които се занимават с произвеждане и разработване на медицинска техника. Те предлагат своите последни два апарата от серия “Сензитив Имаго”. Те са предназначение за диганостика на пациенти, като чрез апаратите се мониторират органи. “Сензитив Имаго” се предлагат в най-различни страни като: Португалия, Бразилия, Ангола, Гвинеа- Бисау, Кабу-Верде, Мозамбик, Сан Томе и Принсипи и Източен Тимор. Главен предатавител на апаратите е д-р Диана Христова, която е вече с над 7 години опит в тази област. В сайта ще намерите подробна информация за всички свързано с двата апарата, а ако не ви е достатъчна, можете и да зададете директен въпрос на д-р Христова.