Клиент

MaslaiFiltri.bg - Вашето място за надеждни авточасти

MaslaiFiltri.bg не просто предлага авточасти – създават уникално преживяване. С тях ще откриете обширен асортимент от продукти, които трансформират поддръжката на вашия автомобил в истинско удоволствие, благодарение на тяхното задълбочено разбиране за нуждите на автомобилните ентусиасти.

Maslaifiltri. Bg - онлайн магазин за авточасти
Maslaifiltri. Bg

С удоволствие споделяме, че бяхме възложени със задачата да създадем онлайн магазин за авточасти, и успешно я изпълнихме, изграждайки платформа от нулата. Нашата цел беше да предоставим на клиентите не просто обикновен магазин, а уеб пространство с иновативен и уникален дизайн, което не само улеснява търсенето на авточасти, но и създава приятно и удобно изживяване.

Създадохме магазин, оборудван с множество филтри, които предоставят на посетителите възможността лесно и бързо да филтрират авточастите според различни параметри – вид, модел, марка на автомобил, модел на автомобил и много други. Тази функционалност е създадена с цел да направи пазаруването на авточасти по-лесно и ефективно, като осигурява точно това, което клиентите търсят.

С удоволствие разработихме онлайн пространство, което не само отговаря на изискванията за функционалност, но и привлича вниманието с уникален и модерен дизайн, подчертаващ професионализма и качеството на предлаганите авточасти.

Полезна информация

Платформа

WordPress + WooCommerce

Още проекти