Клиент

Bio-Kult - Пробиотици от ново поколение

Bio-Kult е производител на пробиотични добавки за подпомагане на здравето на черния дроб и поддържане на баланса на микробната флора в червата. Продуктите на Bio-Kult съдържат комбинация от различни бактериални култури, като Лактобацили, Бифидобактерии и други полезни микроорганизми. Тези пробиотици се предлагат като хранителна добавка и се използват с цел подобряване на храносмилането, имунната система и общото благосъстояние на организма. 

Bio-kult
Biokult. Bg - онлайн магазин за пробиотици

За този уникален проект ни беше възложена задачата да преосмислим и преобразим онлайн магазина на Bio-Kult, използвайки официалния дизайн на Bio-Kult в Англия. Съчетавайки нашите умения в уеб дизайна с вдъхновението от корпоративния облик на Bio-Kult, успешно обновихме визията и функционалността на магазина.

Нашата цел беше да създадем потребителски удобен и естетичен интерфейс, който не само отразява стойностите и продуктите на Bio-Kult, но и предоставя безпроблемно преживяване на клиентите при онлайн пазаруване. Избрани са модерни и интуитивни дизайн елементи, които подчертават качеството на продуктите и създават доверие сред посетителите.

С удоволствие представяме резултата от нашата работа – обновен и стилен онлайн магазин, изграден с ясно виждане за усъвършенстване на дигиталното присъствие на Bio-Kult в България.

Полезна информация

Платформа

WordPress + WooCommerce

Още проекти