Какво е Mobile революция

В световен мащаб, мобилните технологии са във вихъра на предефиниране или това, което компаниите могат да постигнат. Вече е разработен основен източник на информация и комуникация по целия свят и това е мобилната революция.

Никога преди не е било толкова бързо и лесно да си „обсебен“ – с нова технология като тази от мобилните технологии. С това глобално явление потребителите получават необходимостта от надеждна и навременна информация по всяко време и са в крак с всичко случващо се.

Фирмите разбират пълния потенциал на мобилния метод за оптимизация за своя бизнес. Ето, защо приливната вълна завладява всеки създаващ уеб сайт за бизнес или за лични нужди.

Мобилната технология е във всяка индустрия

Това не са само смартфони, но включват и други технологии като роботиката и датчиците.

Бизнесът не трябва да изолира, той трябва да разполага с мобилна комуникация. Днес всеки собственик на уеб сайт трябва да помисли за това как да интегрира мобилния формат във своите медийни канали.

Имате ли оптимизиран сайт за мобилни устройства?

Вашият фирмен сайт е най-голямата ви визитка. Уверете се, че посетителите ви могат да го видят правилно от всяко устройство.

Google промени своите алгоритми за търсене, а промените са обвързани с мобилните версии. Новият алгоритъм бавно се разпростира в световен мащаб, засягащ мобилните търсения на всички езици. Макар да не е съвсем ясно как алгоритъмът ще работи, промените ще повлияят начина, по който Google оценява мобилната отзивчивост на даден уеб сайт, както и тези сайтове с мобилни възможности, които автоматично ще се класират на по-високи нива, отколкото преди.

Повече от 60% от всички търсения в Google се провеждат от мобилни устройства, така че има смисъл от това да помислите за мобилната версия на вашия изграден уеб сайт.
Google иска да се възползва от този трафик, като същевременно гарантира възможно най-доброто изживяване за своите потребители.

Как да подобрите класирането на своя уеб сайт в Google

Потърсете експерт, който да направи незабавен оглед и професионално изграждане на вашия сайт, независимо дали вие ще го посещавате от настолен компютър или мобилно устройство. Говорете със специалист и за това как да се оптимизира вашия уеб сайт за мобилния свят. Започнете сега, за да не бъде прекалено късно утре.