Честно казано, наистина, всичко зависи от много фактори. Всяка компания има свои отличителни нужди, с различни клиенти, конкуренти и отделни групи от цели. Ако се опитвате да се класирате високо за стотици различни ключови думи и фрази, срещу тежката конкуренция, ще трябва да прекарате много повече време, отколкото за някой, който просто иска по-добър шанс за класиране на местно ниво.

Има няколко фактора, които влияят, когато Google класира вашия сайт и колко бързо оптимизацията за търсачки влиза в сила. Ние ще анализираме вашия сайт (и тези на конкурентите ви) и ще ви осигурим оценка за потенциалните възвръщаемости от SEO и колко бързо можете да очаквате резултати. Те могат да дойдат бързо, но може и да мине време. Като цяло е игра за хора, които умеят да чакат. Но най-важно от всичко е, че бизнесът, който непрекъснато прави SEO, винаги излиза на върха.

След като се направи SEO оптимизация на сайт, първите резултати от него ще се покажат едва на шестият (до осмият) месец. Така че не очаквайте SEO резултатите да ги видите много бързо. Трябва търпение.