Онлайн рекламата е един от най-ефективните начини за бизнеси от всички размери да разширят пазара си, да намерят нови клиенти и да увеличат своите източници на приходи. При толкова много налични опции – от PPC и платени социални кампании до онлайн дисплейни реклами и реклами в приложения – онлайн рекламата може да бъде най-добрият способ за реализиране на продажби. 

Тъй като хората прекарват голяма част от деня пред екран, търсейки продукти, хора и места, за бизнесът е от решаващо значение да използва интернет реклама. Чрез реклама в интернет може да популяризирате бизнеса си, да съобщите за нови търговски обекти или изделия в асортимента, както и да осъществите конкретна рекламна кампания по празници или други поводи.

Интернет рекламата е много гъвкав метод за привличане на внимание и насочване на потребителя, но трябва да се използва умно. С конкретни предварително зададени параметри, рекламата в интернет може да бъде най-добре работещия маркетинг инструмент за вашия бизнес.

Планирането, реализирането и отчитането на резултатите оставете в ръцете на Web Visuality. С оглед на вашата ниша и тип бизнес, таргет аудитории и спецификите на кампанията, ние ще приложим различни похвати за максимален ефект и възвръщаемост на инвестицията в интернет реклама. 

Интернет реклама

Какви методи за реклама можем да използваме в интернет?

Онлайн рекламата включва имейл маркетинг, маркетинг в търсачките (SEM), маркетинг в социални медии, много видове дисплейна реклама (включително реклама чрез уеб банери) и реклама за мобилни устройства. Всеки вид интернет реклама има своите особености, параметри и предназначение, като те трябва да се познаават добре, за да се използват оптимално.

И това са само някои от възможностите, които интернет рекламата предлага…

Екипът на Web Visuality може да бъде твой партньор в оптимизирането и подготвянето на сайта за рекламна кампания, подробно разписана стратегия, предвиждане на разходи, етапи и срокове, изготвяне на самите печатни материали, както графични, така и текстови. Внимателен мониторинг, анализ по време на кампанията и правене на нужни промени. Периодична отчетност.

Ние сме сигурни, че начинанието ти заслужава да достигне до по-голяма аудитория. Вярваме, че е нужно освен да достигне, но и да бъде представено правилно. Първото впечатление си остава първо. Дали става въпрос за вече утвърдена компания, или тепърва навлизаща, една изкусно проведена рекламна кампания може както да бъде безценен актив, така и да предизвика негативен ефект. За това е нужно да се подходи внимателно към този процес.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Какво се промени в света на рекламата?

В класическия си вид тя стана и продължава да става все по-малко ефективна. Хората рядко се заглеждат в рекламите по телевизията, често подминават билборди без дори да ги забележат, а какво да кажем за хвърчащите флаери, които сякаш всеки иска да ни подаде.

Интернет е място, където днешните хора обичат да прекарват своето време и за това умните компании пренасочват своите маркетинг кампании натам. Освен това инвестициите са чувствително по-малки и далеч по-ефективни.