Както вече почти няма бизнес без уеб сайт, човек със свободна професия без уеб сайт, организация или кауза без уеб сайт, така има много, които имат, но не са им в услуга по никакъв начин, а дори пречат. Защо? Защото значителна част от хората подхождат несериозно към своето интернет присъствие, създават набързо уеб сайт с тема, наблъскват го с реклами, неоригинално съдържание, логота, линкове към своите продукти и големи червени мигащи надписи “КУПИ ТУК И СЕГА”. Това работи ли според вас? Какво ли впечатление оставят тези сайтове у хората, които са ги посетили? С какво ли ще свързват името и логото, когато го видят впоследствие където и да е другаде?

преработка на уеб сайт

Правилата се промениха

преработка на сайт

Това как трябва да изглежда един сайт и с какво съдържание трябва да е пълен се промени драстично с годините и ако днес наистина имаш желанието да си фактор, да си откриваем и изобщо съществуващ в търсачките, то е важно да се съобразиш с новите правила. Може би дори имаш нужда от цялостна преработка на сайта? Липсва трафик към сайта ти? Поведението на хората когато влязат на сайта ти е много хаотично, напускат бързо? Статистиките не са много обнадеждаващи? Трудно продаваш това, което искаш?

Промени се заедно с тях – направи преработка на своя сайт

Не е чак толкова страшно, колкото изглежда. Зададохме тези въпроси само, за да си отговориш и добиеш реална представа за сегашното ти положение. Не забравяй, че то е временно и нещо не е необратимо. Напълно възможно е да се превърнеш в любимец на Google и да бъдеш показан дори на първа страница. Но за това е нужно да промениш всичко, започвайки от основите. Ако който и да е елемент от сайта ти не върви добре, проблемът не е в това, което предоставяш на хората. А в това как го предоставяш. Преработката на един сайт може да помогне за това.

Как мога да знам какво трябва да променя?

Екипът на Web Visuality може да помогне за това. Ние можем да анализираме сегашното представяне на сайта, да извлечем нужната информация и базирайки се на нея да започнем да нанасяме промени. Те могат да бъдат обвързани с дизайна, с употребяването на определени ключови изрази и думи. Сайтът ти може би има нужда от SEO оптимизация. Може би има неправилно разположени рекламни банери, които отблъскват хората. Или пък може би имаш чудесно съдържание, но то не е добре оптимизирано или не е в унисон с дизайна и цялостното чувство, което създава сайта. Броят на сайтовете с прекрасна информация и никаква посещаемост е твърде голям. Нека не попада и твоят сред тях.

идея

Веднъж имайки тази информация, ние сме готови да започнем усилена работа по подобряването и дори изграждането на нови основи, върху които да стъпи твоята идея, продукт или кауза. Виждали сме много страхотни идеи да умират само защото не са били оптимизирани и поднесени правилно на виртуалния свят. Сигурни сме, че имаш нещо с което да допринесеш на обществото, а дори и на света. За това сме и готови да се заемем с това тя да бъде разбрана правилно и да достигне до колкото се може повече хора. Изумително, но това наистина може да бъде постигнато дори след една цялостна преработка, без никаква промяна по съдържанието.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА