Както има консултанти в различни сфери като финансовата, маркетинговата, физическата или емоционалната, така има и хора, даващи консултации за уеб сайт, за да бъде възможно благоденствието му.

Защо хората имат нужда от консултанти?

Обикновено хората се обръщат към консултант, когато нещата наистина се влошат и имат нужда някой да ги измъкне. Парадоксално, нали? Защо искаме да подобрим нещата едва когато са достигнали наистина критична точка? Кой знае, човешка психология.

консултации

Разберете къде може да възникне проблем преди той да се е появил

консултации за уеб сайт

Когато разчитаме на сайта ни за своето интернет присъствие, грешките, неправилното управление и функциониране, могат наистина да го закопаят в дълбините на търсачките или да изчезне напълно от там. Може да създавате неправилно впечатление във вашите посетители. Може да бъдат ненужно затруднени от това да вземат решение за покупка или да оставят своя имейл. Може използването на ключови думи и изрази да не отговаря изобщо с концепцията на сайта или url адреса. Може да липсва важен meta текст. Наистина, причините могат да бъдат много. Имате ли време да чакате, докато видиш отрицателни резултати, за да предприемете нещо по въпроса?

Искате сами да изградите своя уеб сайт, но не знаеш какви са първите стъпки?

Често, хората се обръщат за консултации към експерти, защото искат да предприемат нещо сами и имат нужда от първоначално напътствие. Не сте сигурни къде точно трябва да декларирате своите доходи за предишната година? Консултирайте се със счетоводител. Не сте съвсем сигурен за дадена клауза в договора, който възнамерявате да подпишеш на новото си работно място? Обърнете се към адвокат. Чувствате отпадналост, липса на настроение и енергия? Обърни се към диетолог или треньор. Не знаете как точно да започнете да изграждате своя уеб сайт? Потърсете с кого можете да направите консултация за уеб сайт. Примерите са безкрайни. Ние, от Web Visuality, приветстваме хора, които са избрали сами да проправят пътя си към успешната онлайн реализация. Но също така разбираме, че началото е трудно и объркващо, за това сме готови да помогнем с практически план и напътствия, менторство и подкрепа на всеки начинаещ в областта.

Консултациите за уеб сайт могат да бъдат полезно и обективно мнение от трета страна

Ние можем. Различните бизнеси, организации, компании или проекти имат различна вътрешна организация и на някои от тях им е трудно сами да идентифицират от къде идва даден проблем. И това е нормално. Различните хора в организацията могат да посочат различни причинители на временния спад. За това най-удачното е те да се обърнат към трета страна за безпристрастно мнение.

Срещате затруднения и представянето със вашия уеб сайт е лошо? Нормално е да не можете да идентифицирате източника. В крайна сметка сте заети с толкова много неща свързани с управлението, че е лесно да пропуснете дупчица, която пропуска вода в корпуса. За това има експерти, които ще се радват да ви помогнат.

Екипът на Web Visuality е готов да сподели своите знания и опит с вас

Ние отлично разбираме, че човек понякога има нужда просто от леко побутване, напътствие или дори стимул, за да излезе от застой. Освен консултация за сегашното състояние на уеб сайта ви, ние сме готови да проведем серия от консултации, с цел да се избегнат и бъдещи колебания в представянето и състоянието на сайта. Ние ще се радваме да бъдем вашата сигурна опция, когато възникне дори най-малкият проблем!