Хората обожават да изследват необятното интернет пространство през малките екрани на телефоните си. Удобно е, може да се прави по всяко време, особено предпочитано е когато се возим в автобус, метро, или чакаме на опашка.

Напредването на технологиите ни позволява да гледаме клипове, да четем статии, да играем игри, използваме приложения, пазаруваме, плащаме сметки, превеждаме пари и прочее и прочее. Твоят сайт попада ли в някоя от изброените категории? Супер! А имаш ли мобилен сайт?

връзка

Какво означава мобилен уеб сайт?

Това означава той да бъде оптимизиран за мобилните устройства и под това нямаме предвид страницата ти просто да се зарежда, когато я въведеш, а да бъде предварително структурирана. Да бъде погледната през очите на човека с телефона. Какво би искал той да види? Коя е най-важната информация, която би искал да се показва на малкия екран? Дали пък е добра идея дори и дизайнът да е леко променен, единствено за мобилния сайт? Това са твои предпочитания, а ние от Web Visuality сме готови да ги изпълним.

Твоят сайт продукт ли е?

Разбира се, че е. Дали на някой ще му направи впечатление дали сайтът ти е оптимизиран? Може би, не може да се каже със сигурност. Но нека този, на когото му направи да остане очарован, че детайлите са изпипани до последно и той се намира на място, където работят перфекционисти. Е, нужно ли е да имаш мобилен сайт?

Защо твоят сайт трябва да бъде мобилен?

Освен “умни” телефони, голям процент от хората използват и таблети, а някои електронни четци също позволяват достъп сайтовете в интернет. Какво означава това? Че освен пазарът на смартфоните, има също пазар на таблети и електронни четци и този който сайтът ти е обхванал вече, пазарът на компютрите. Нима ще оставиш “мобилните” хора да се тормозят, да увеличават и приближават размера на сайта ти докато го разглеждат, вместо да им създадеш удобство и въздействащо посещение?

Милиони, милиарди потребители. Помисли и за тях. Имай мобилен сайт.

мобилен уеб сайт

Може би си казваш “Е, какво пък толкова, че сайтът не изглежда добре през телефона, нали поне работи, кой ще забележи!”. И си прав. Реално работи. Но нека ти разкрием нещо, което една от Топ 5 в света компании прави със своите устройства. Още когато Стив Джобс създавал със своя екип първия компютър Mac, той бил изключително взискателен по отношение на детайлите. Например едно от най-важните за него неща било вътрешността на компютъра да бъде безупречна, подредена и красива. Защо, би попитал може би? Защо една невидима част трябва да бъде също толкова изрядна, както външността му? Защото съвършенството на един продукт трябва да бъде изразено във всяка една негова част.

Ние от Web Visuality ще се радваме да ти помогнем с изработка на сайт за мобилни устройства и заедно да пресъздадем една и съща информация, от един и същи сайт, на много различни устройства!

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА