Причината при много от тях е моментът, който настъпва. Момент в който човек иска да достигне до повече хора с това, което прави. От една страна може би иска да намери тези, които имат сходни интереси и да изгради взаимоотношенията с тях, от друга може би почитатели, от трета - клиенти. И това е нормално. Ние обичаме признанието. Имайки личен сайт ние получаваме възможността да достигнем до неограничен брой хора - на практика всеки, който изпозлва интернет. Какви неща са възможни в днешно време!

Ние от Web Visuality ценим твоята автентичност

Уважаваме и подкрепяме всеки, който е дръзнал да разкаже или покаже своята история на света. Вярваме, че всеки може да намери своят начин да добавя стойност на хората – дали под формата на знания, емоции или дори вдъхновяващ пример.

За нас ще бъде чест да работим заедно върху изработката на твоят личен сайт. Този, за който ще бъдеш сигурен, че има очарователна визия и репрезентира по най-въздействащ и добър начин теб и това, което толкова добре правиш. Защото колкото и добре да го правиш, хората се привличат от това, което изглежда добре.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
Интернет реклама

Кой има личен сайт в днешно време?

Хората със свободни професии, или така наречените фрийлансъри, също много залагат на своите лични сайтове. Те служат отлично за портфолио на техните продукти, виртуална визитка, тяхната визия в интернет пространството. Най-хубавото е, че може да се изработи сайт, който едновременно да придава авторитет на даден човек спрямо професията му и да го представя по един по-личен, откровен и човешки начин пред всички останали. За това се нарича личен сайт – той съчетава твоята експертност и автентичността ти. А това работи отлично в днешно време.

Можем да срещнем много сайтове за фитнес, където добре изглеждащи и трениращи хора изграждат своят имидж, за да привлекат спонсор, чиито продукти да промотират. Така те първо правят това, което обичат, второ, плащат им за да изглеждат добре и да го правят, трето – имат своите последователи, които се вдъхновяват от резултатите им и в идеалния случай започват да тренират, за да станат като тях. И често именно тези хора са имали просто лични сайтове, преди да прерастнат във фитнес гурута.

Ами други?

Друга много срещана тематика е фотографията. Хората обичат да улавят най-хубавите моменти от живота си. Да съхранят емоцията в перфектния кадър. Или да снимат други хора, изваждайки най-красивото у тях наяве. Лични сайтове на тема фотография имат както хора, за които това е просто хоби, така и такива, за които е професия.

личен уеб сайт

Блоговете попадат в категорията на хората, които обичат да се изразяват чрез писане. Това е раят на тяхното творчество. Чрез личните си сайтове, писателите могат най-после да бъдат чути и разбрани. Техните мисли и послания да достигнат до всеки. Да покажат една част от себе си, която трудно може да бъде видяна в ежедневието. Личните сайтове на писателите най-често биват наистина лични.

Има и такива, които са го започнали като хоби, но посредством почитателите си са решили да го превърнат в професия. И обикновено държат сайтовете им да изглеждат като истинско произведение на изкуството, нещо, за което ние от Web Visuality можем да помогнем с професионална изработка на сайт.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА