Защо почти всеки, който стартира бизнес, създава своя корпоративен уеб сайт преди дори да има или да може да си позволи офис? Защото чрез добрия корпоративен сайт можеш да постигнеш много. Толкова, че в даден момент наистина да имаш възможност да отвориш реален офис. Той е твоята визитка Той е лицето на твоя бизнес за хората, които използват интернет. А те никак не са малко!

Твоят корпоративен уеб сайт е първото, което ще видят за теб хората и последното, което ще забравят

Ако са вложени усилия и старание и се е получил добре, един такъв сайт може да очарова много бъдещи клиенти и партньори. И ти можеш да кажеш толкова много чрез него. Той може да изразява открито твоята визия, твоето послание и мисията на компанията, това което искате да добавите като стойност на хората.

Корпоративният сайт може да позиционира и утвърди името на компанията сред аудитория без реални граници.

Професионално изглеждащият корпоративен уеб сайт създава чувство на доверие у хората. Щом той е толкова добре изглеждащ и успешен, значи и компанията би трябвало да е такава, нали? Точно така, това изгражда авторитет.

Малко хумористично, но може да се направи добро сравнение с една кола за продан. Преди да я снимаш, за да я публикуваш онлайн и да достигне до повече хора, ти я измиваш, подготвяш, хващаш я от подходящ ъгъл, изтъкваш и качествата, нали така? И ако си си свършил добре работата и хората започнат да звънят, значи си успял да “продадеш” колата преди някой дори да я е погледнал под капака.

Същото важи и за корпоративния сайт

Чрез него целта не е да обясниш целия бизнес, а да го представиш по добър начин, за да могат хората да се доверят и обърнат към теб. Но също както при примера с колата, той трябва да бъде добре представен. Има още едно нещо, може би дори по-важно от това корпоративния сайт да изглежда професионално. И то е да можеш да се доближиш до хората чрез него. Да комуникираш чрез него. Да покажеш, че зад авторитетното име и въздействащо лого стоят човешки същества и те са готови да направят всичко за своите клиенти. Да покажеш, че твоят екип е открит и истински. Това наистина очарова хората и именно то отличава успешните от посредствените компании - начинът, по който брандът комуникира с публиката.

Ние от Web Visuality знаем как да го направим

Ние можем да създадем твоят корпоративен сайт, да го персонализираме спрямо вижданията и нуждите ви. Да го оптимизираме и позиционираме на правилното място. Там, от където знаем, че минават най-подходящите за теб клиенти.

Всички останали, които неочаквано привлечем са приятно допълнение. Виждали сме много скучни и консервативни корпоративни сайтове и знаем кое не привлича потребителя. А неговото внимание е много трудно да бъде спечелено сред толкова много рекламно насочени и агресивно продаващи сайтове. Потребителят търси различното и стойностното и по какъвто и начин вашата компания да му допринася, ние можем да му покажем, че това наистина е така.

Копоративният сайт е много повече от онлайн визитка. Той по-скоро пресъздава момента по запознаването с човек, на когото възнамеряваш да връчиш визитката. И ние от Web Visuality сме готови да го пресъздадем този момент за теб чрез изработка на сайт!

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА