Какво всъщност означава да имаш онлайн каталог?

Ако си производител, вносител или посредник и цялостно дейността ти е обвързана с продажба на продукти, то със сигурност работиш с каталог, меню, лист с оферти или каквото и да е пособие, което ти помага по един разбираем, нагледен и професионален начин да представяш своите продукти пред потенциални клиенти, нали? Разбира се, че не можеш да отидеш на важна среща без никаква документация и да започнеш да рисуваш с думи в пространството. Хората обичат да виждат нещата нагледно.

каталог

До тук добре, но защо би имал нужда от онлайн каталог в такъв случай?

онлайн каталог

Искаме да си представиш, че си се размножил сто пъти и можеш да правиш едновременно по сто срещи с потенциални клиенти на месец, но всичките да завършват успешно. Звучи ли невъзможно? На теория – да, но на практика?

На практика, имайки добре позициониран онлайн каталог, той ще бъде преглеждан от клиенти, за които дори може би не подозираш. Твоето присъствие не е необходимо, каталогът може ще работи по всяко време, всеки ден. От всичките на брой преглеждания, ти ще разбереш само за хората, които са решили да направят покупка, защото те ще се свържат с теб. Ако приемем, че това е среща, то шансът тя да бъде успешна е голям, нали? Изглежда ли по-възможно да бъдеш на сто срещи едновременно, за които предварително да знаеш, че ще завършат положително?

А най-добрата консултация за твоят онлайн каталог можеш да получиш от…

Web Visuality. Ние сме готови да създадем всичко това за теб. Напълно персонализиран, информиращ и интерактивно изглеждащ онлайн каталог, изцяло съобразен с твоите предпочитания и визия. Какво би могъл да включва той?

  • пълна характеристика на всеки предлаган продукт или услуга.
  • творчески подбран шрифт, снимки, позициониране на лого и име.
  • цени, каталожни номера, насочващи линкове.
  • красив уеб дизайн, SEO оптимизация, стойностно съдържание.
  • възможност хората да направят директна поръчка, да бъдат пренасочени към главния сайт с контакти или към твоя онлайн магазин.

Готов ли си да дадеш възможност на своите клиенти да се запознаят по-отблизо с предлаганите продукти, с теб, с твоята фирма? Искаш ли те да се чувстват сигурни, че взимат правилното решение, избирайки теб? Ние от Web Visuality ще се радваме да бъдем твой партньори и да ви помогнем чрез изработка на сайт!

Хората обичат да правят информирани покупки

Дигитализираният свят, в който живеем, поставя необходимостта всеки бизнес да присъства в интернет пространството. Процентът на хора, които вземат решенията за покупки онлайн нараства година след година. Това просто се превръща в предпочитания начин. И няма нищо лошо в това, стига да позиционираш своя бранд по правилен начин и да го поставиш на място, през което минава голям поток от клиенти всеки ден, търсещи къде сигурно и информирано да вложат своите пари.

Онлайн каталогът информира, обслужва и съпровожда хората до тяхното решение за покупка. Всеки човек обича да прави интелигентни и добре премислени избори. Обича да прави информирани покупки. Да се чувства комфортно.

Какво по-комфортно от това необезпокоявано да разглеждаш желаните от теб продукти през личния компютър, телефон, таблет?

Онлайн каталогът изгражда твоя бранд, утвърждава позициите ти на пазара, разпространява името ти из необятното интернет пространство, за което всеки се бори, достига до клиенти, които не си опитвал сам да привлечеш, а може би случайно са те забелязали и ги поставя в предразполагаща атмосфера.

Онлайн каталогът е твоят най-добър консултант.