Сигурни сме, че искаш да имаш функционален сайт час по-рано, за да започнеш да упражняваш дейността си. Сигурни сме, че искаш той да бъде максимално привлекателен за клиенти, с богато и стойностно съдържание, стъпки за съпровождане на клиента до покупка или действие и прочее. Разбира се, това е нормално. Но нека не забравяме нещо. Потребителят се впечатлява от красивото, автентичното и грабващо вниманието. А как по най-лесен начин може да се постигне това? С добър графичен дизайн на твоя сайт!

Не ти се случва да чуеш за първи път, че дизайнът е важен, нали? Нека разберем защо:

Имиджът на твоята компания започва с прекрасно лого и продължава с всеки един друг графичен или текстов елемент, обрисуван около основното ти послание, настроение и енергия. Виждали сме много сайтове с гениални лога, хубаво съдържание, но дизайнът просто отблъсква, неприятен е за четене, ярък и затворен. Това как изглеждаш в интернет пространството определя как ще осъществяваш връзка с всеки посетител. Искаш ли да оставиш хубаво впечатление у него?

графичен дизайн

Живеейки във време, в което почти всички малки до средни бизнеси разчитат на интернет за да продават своите услуги/продукти и да извършват лична комуникация със своите клиенти, е силно препоръчително те да се развиват успоредно с тенденциите. Какво впечатление остава у теб уеб сайт с видимо остарял дизайн, непривклекателни форми на бутоните, стандартен шрифт?

Съчетаване на функционалност и изящност

Когато става въпрос за създаване или увеличаване на съществуващ трафик, освен красив графичен дизайн, който да ги привлече там е нужно и сайтът да ги посрещне оптимално. Какво означава това? Време за зареждане. Друг много отблъскващ фактор е когато един сайт зарежда бавно. Всъщност шансът даден потребител да напусне ако една страница отнема повече от 3-4 секунди, за да зареди е огромен. Точно за това освен усилия да създадем очароващ дизайн, екипът на Web Visuality полага пропорционално толкова усилия да го направи и оптимизиран за работа и преживяване на клиента.

планиране на дизайна

Графичният дизайн на сайт – преди и сега

Преди интернетът и технологиите да навлязат толкова много в живота ни е било нормално за един прохождащ предприемач да отговаря за всичко, дори за това как трябва да изглежда неговия уебсайт. Не се е изисквало много, за да задържиш един потребител да те посещава отново и отново.

От тогава нещата значително са се променили. Недопустимо е да си представим в днешно време един предприемач да управлява своя бизнес и успоредно да се занимава с поддръжката на своя уеб сайт, нали? Да измисля дизайна му? Да създава рекламни кампании и да ги следи? Да оптимизира своя сайт за търсачки ? Да пише съдържанието за своя сайт? Да събира и анализира отчети за посещаемост и поведение на клиента?

различна перспектива

Не е нужно да знаеш и извършваш всичко сам

Ние от Web Visuality сме готови да бъдем твой партньори. Да се заемем с изработването на красив графичен дизайн за твоя сайт, както и да отнемем отговорността по управлението на всички останали модули, необходими за постоянно и утвърждаващо се присъствие в интернет пространството.

Защото когато твоят фокус е поставен върху това да извършваш дейността си все по-добре и когато нашият фокус е поставен върху това ние да му осигуряваме все по-добро поле за изява, то със сигурност ще постигнем много!

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА