Колко е важно един бизнес да има уникален лого дизайн?

Дизайнът на логото е незаменим елемент в маркетинга на който и да е бизнес. Като негова главна графична репрезентация, то е важно да бъде много внимателно изпипано. Всеки елемент е забележим и от значение – шрифтът, цветовете, изображенията. Всички те могат да насочат подсъзнателна информация към клиента. Например по-насочените към бързина на изпълнение на работата компании създават своите логота с по-ъглов дизайн на буквите, докато тези, които искат да представят послание за обслужване, сигурност и доверие, са с по-заоблени и  меки краища.

лого дизайн - Hub for Likes

Логото присъства навсякъде

То е главния визуален елемент на идентичността на всяка компания. Логото се появява на банери, уеб сайтове, визитни картички и всичките разновидности на рекламата. Именно поради тази причина, един добре изграден дизайн на логото може да донесе много предимства на развитието на дадена компания. От друга страна, едно посредствено направено лого може да подрони силно имиджа на всяко начинание, придавайки му чувство за непрофесионализъм и недоверие, което най-често отблъсква потенциални клиенти.

Как екипът на Web Visuality може да ти помогне за дизайна на твоето лого

Ние сме готови да вложим своето творчество в това обрисуваме и отличим твоето начинание чрез професионално изглеждащо лого. Тъй като това е предимно креативен процес, ние ще имаме нужда от твоята помощ единствено по отношение на предпочитания, визия и ценности на компанията, останалото можеш да оставиш на нас!