Банерите са една от най–успешните и безотказни реклами в Интернет пространството

Рекламните банери, както физическите, така и виртуалните, са един от най-използваните инструменти за изграждане на имидж, продуктово или брандово позициониране и присъствие на дадена компания на място, което е събрало много хора или пространство в интернет, което много хора виждат.

банер web visuality

По дефиниция, онлайн банер рекламата е просто хиперлинк или връзка, вградена в графично изображение с текст, вместо само текст. Когато даден потребител натисне върху картинката, хиперлинкът пренасочва към друг сайт, който е свързан с рекламата. През 2010 година, рекламодателите по света са инвестирали приблизително 5.9 милиарда долара за изработка на банери.

Какви са предимствата на това да имаш онлайн банер?

изработка на банери

Преди всичко, те са полезен инструмент за “ескалиране” на клиента от пълно неведение за твоят продукт или услуга до извадена на преден план мисъл. С достатъчно присъствие в интернет пространството, твоят онлайн банер може да се превърне в подсъзнателната връзка, която хората правят с твоя бранд, мислейки за сферата, в която развиваш дейност. Те представят информация по един ненатрапчив начин и често са по-предпочитания метод за реклама според потребителите, намирайки ги за далеч по-малко досадни от останалите изкачащи реклами навсякъде.

Онлайн банерът не е статична снимка с текст

Добрите разработчици на банери могат да добавят медия, анимации, слайдшоу или автоматично пускащо се видео, за да се остави запомнящо се впечатление у всеки посетител. Те също могат по всяко време да променят частично или изцяло банера, по твоя преценка. Онлайн банерите могат да бъдат с дизайн, отговарящ на този на сайта, което да добавя тази малка допълнителна корекция, докосването на гения, което отличава обикновеното от необикновеното. Освен всичко създаването на един онлайн банер е изключително достъпно откъм цена, а възможността да избереш на каква аудитория да бъде показвано според местоположение и други фактори е значително предимство.

Ние от Web Visuality знаем как да го направим

Нашият екип е готов да поеме пълна отговорност по създаването, оптимизирането, настройването и позиционирането на твоят онлайн банер. Ние ще използваме уменията и творчеството си, за да създадем красив и отличаващ се банер, който да съчетаем с визията и имиджа на твоя бизнес. Имайки присъствие “навсякъде” е много важно в днешно време, за това е препоръчително винаги да започнеш от малкото – графична и текстова репрезентация на твоята дейност, която да срещне колкото се може погледи и да започнеш да утвърждаваш своите позиции!

изработка на банери web visuality