За какво служат търсачките?

В днешно време над 90% от посещаемостта на сайтовете идва от трите световни търсачки – Google, Yahoo и Bing. Те са основно използваният инструмент за навигация на потребителя, за това на твоя сайт трябва да се направи оптимизация за търсачки – SEO. И е нормално – влизаш, въвеждаш фразата или думата, която те интересува, и програмирани роботи преобръщат цялото интернет пространство, за да ти извадят това съдържание, което е най-близко до желаното от теб и още повече – най-стойностното.

За да може търсачките да виждат в теб стойност и да те изкарват по-напред в търсенията, е нужно да им се докажеш. А това никак не е лесно. Нужно е да видят в теб черти, които им харесват. Искат да видят, че си истински. Че наистина искаш да допринасяш на хората. Че съдържанието ти е различно, уникално и обогатяващо.

какво е търсачка

„Оптимизация за търсачки“ е продължителен процес

оптимизация за търсачки

Необходимо е да се положат усилия. Защо? Защото това да бъдеш на първо страница в Google или още повече – на първо място, е нещо изключително скъпо и носи неограничени възможности със себе си. Хората обръщат внимание единствено на първите 3 до 8 резултата от търсенето. Представи си ти да бъдеш първата опция, най-препоръчаната. Това означава, че при петдесет хиляди търсения месечно, 95% от хората ще идват при теб. Непрекъсната реклама. Най-добрата препоръка. Препоръката на Google, че твоят сайт, бизнес, хоби, начинание е надеждно и ти си авторитетна фигура в областта си. Има смисъл все пак от оптимизация за търсачки, нали?

Но преди всичко нека Ви изясним някои неща:

  • Ние ще Ви обясним всичко, което не разбирате.
  • Оптимизирането на сайтът Ви не е моментен процес, а дълъг и продължителен.
  • Класирането на уеб сайтът Ви ще отнеме време.
  • Вземаме под предвид дейността на сайта Ви, ще ви дадем инструкции, които трябва да спазвате.
  • След постигане на оптимизирането, трябва да се продължи да се поддържа.

формиране на стратегия

След време, ще постигнем желания резултат! Но…

трябва максимална упоритост и воля!

резултати от оптимизиране

Нашият екип

Екипът на Web Visuality залага изключително много на SEO при работата си с клиенти и винаги сме вдъхновени да проправим път на всяко смело начинание към върха на търсачките. Защо ли ? Виждали сме и вярваме в тяхната сила. Виждали сме обикновени сайтове да се превръщат в необикновени. Виждали сме блогове да се превръщат в бизнеси за стотици хиляди долари. Виждали сме как хора правят от книгите си бестселъри в Amazon, например, само заради това, че са достигнали до огромна аудитория от хора чрез правилна оптимизация за търсачки и най-вече са ги задържали. Да държиш първото място за дадено търсене в Google е като да имаш огромен капитал, които или можеш да превърнеш в стократно по-голям, или да го загубиш.

Ние от Web Visuality сме готови да помогнем. А ти готов ли си да оптимизираме твоя сайт?

въпроси относно SEO

Имате въпроси?

Ако нещо не ви е ясно, имате въпроси относно оптимизацията на вашият сайт или просто искате да започне вашата оптимизация СЕГА, не се колебайте да се свържете с нас! Ние сме онлайн:

  • 24 часа в деня!
  • 7 дни в седмицата!
  • 365 дни в годината!
Свържете се с нас!