В класическия си вид традиционната реклама стана и продължава да става все по-малко ефективна. Хората рядко се заглеждат в рекламите по телевизията, често подминават билборди без дори да ги забележат, а какво да кажем за хвърчащите флаери, които сякаш всеки иска да ни подаде.

Хората трябваше сами да потърсят повече информация за рекламиран продукт или услуга, чути по телевизията или радиото, днешната интернет реклама напълно изключва този фактор, позволявайки на всеки видял рекламата с един клик да се прехвърли на място, където може обстойно да се запознае и да вземе информирано решение за покупка или друго действие. Инвестирайки в интернет реклама, ти ще знаеш какво да получиш.

Интернет е място, където днешните хора обичат да прекарват своето време и за това умните компании пренасочват своите маркетинг кампании натам. Освен това инвестициите са чувствително по-малки и далеч по-ефективни.

Интернет реклама

Какви методи за реклама можем да използваме в интернет?

И това са само някои от възможностите, които интернет рекламата предлага…

Екипът на Web Visuality може да бъде твой партньор в оптимизирането и подготвянето на сайта за рекламна кампания, подробно разписана стратегия, предвиждане на разходи, етапи и срокове, изготвяне на самите печатни материали, както графични, така и текстови. Внимателен мониторинг, анализ по време на кампанията и правене на нужни промени. Периодична отчетност.

Ние сме сигурни, че начинанието ти заслужава да достигне до по-голяма аудитория. Вярваме, че е нужно то освен да достигне и да бъде представено правилно. Първото впечатление си остава първо. Дали става въпрос за вече утвърдена компания, или тепърва навлизаща, една изкусно проведена рекламна кампания може както да бъде безценен актив, така и да предизвика негативен ефект. За това е нужно да се подходи внимателно към този процес.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Какво се промени в света на рекламата?

В класическия си вид тя стана и продължава да става все по-малко ефективна. Хората рядко се заглеждат в рекламите по телевизията, често подминават билборди без дори да ги забележат, а какво да кажем за хвърчащите флаери, които сякаш всеки иска да ни подаде.

Интернет е място, където днешните хора обичат да прекарват своето време и за това умните компании пренасочват своите маркетинг кампании натам. Освен това инвестициите са чувствително по-малки и далеч по-ефективни.