Клиент

Продуктов уеб сайт

Liquid.bg е онлайн магазин, който презентира два от продуктите на Хербамедика: Liquid Off и Liquid For Fit. Продуктите са с фокус върху отслабване и детоксикация.

Liquid лого
Liquid. Bg

Задание

Трябва да създадем онлайн магазин, който да препраща към официалния сайт на Хербамедика.

Заданието включва изработка на минималистичен, лесен за навигиране уебсайт, и оптимизиран за ползване на различни устройства – настолен компютър, лаптоп, таблети и телефони.

Избраната платформа за изработка е WordPress, който предоставя различни възможности за управление на съдържанието на сайта и активиране на плъгини. Заложена е базова оптимизация за търсачки.

Онлайн магазинът на Liquid.bg включва 5 уеб страници и два продукта, както и блог, който се обновява регулярно. Предвидени са опции за онлайн поръчка и доставка, като уебсайтът пренасочва към онлайн магазин Herbamedica – производител на продуктите с марка Liquid. 

Поръчва се лесно и бързо в рамките на два до три клика и един прозорец, който визуализира цялата информация за поръчка и доставка.

Приложени са технологии за оптимално бързо зареждане, кеширане на информацията, оптимизиране на текстове и картинки, линкбилдинг стратегия и други.

Полезна информация

Платформа

WordPress + WooCommerce

Още проекти