Клиент

Neptune Krill Oil - Хранителна добавка от Хербамедика

Крил ойл представлява масло от крил. То е извлечено от крил – вид малки ракообразни, които обитават повърхностните води на Антарктическия океан. Хранителната добавка от масло от крил е обогатена с допълнителни полезни хранителни вещества и е произведена в специализирана желатинова капсула, която го предпазва от окисляване и подпомага усвояването му.

Nko
Krill oil

Задание

Трябваше да създадем информационен уеб сайт на продукта Neptune Krill Oil.

Заданието ни включваше да създадем информационен уеб сайт на продукта Nordic Krill Oil, който да следва стила, цветовете и визията на самия продукт. Този синхрон беше постигнат чрез функционалностите на WordPress и подходящите изображения, които да илюстрират по най-добър начин произхода и да подкрепят ползите на продукта.

Крайният резултат е Krilloil.bg – стилен и функционален уебсайт с респонсив дизайн (еднакво добре видим на различни устройства от потребителите), с информация за процеса на получаване на продукта и неговия състав.

Онлайн магазинът на Krilloil.bg включва 5 уеб страници и един основен продукт, както и блог, който се обновява на регулярен принцип. Предвидени са опции за онлайн поръчка и доставка, като уебсайтът пренасочва към онлайн магазин Herbamedica – производител на продуктите с марка Nordic Krill Oil. Поръчва се лесно и бързо в рамките на два до три клика и един прозорец, който визуализира цялата информация за поръчка и доставка. 

Приложени са технологии за оптимално бързо зареждане, кеширане на информацията, оптимизиране на текстове и картинки, линкбилдинг стратегия и други.

Още проекти