Клиент

Продуктов уеб сайт на продуктите от фамилията Flex Code

Flex Code e името на серия от продукти за грижа за ставите, произведени от Хербамедика. Те са най-продаваните продукти на този производител на хранителни добавки. Поради тази причина клиентът се свърза с нас, за да ни възложи изработка на продуктов уеб сайт.

Flex code лого
Flex code

Задание

Заданието включваше създаване на продуктов уеб сайт на продуктите от фамилията Flex Code, който да презентира различните варианти - Flex Code Premium, Flex Code Gold, Flex Code терапевтичен гел и други, както и да предоставя подробна информация за състава и приложението им.

Структурата на уебсайта включва удобен за браузване уебсайт с отделни страници за различните продукти, начална страница с обща информация и препратки към другите страници, обратна връзка от клиенти и други. 

Уебсайтът включва изработката на 5 уеб страници с необходимата информация за всеки продукт, неговата формула и възможности за употреба.  Част от сайта е и блог с актуални теми, предоставящ информация на български език.

Предвидени са опции за онлайн поръчка и доставка, като уебсайтът пренасочва към онлайн магазин Herbamedica – производител на продуктите с марка Flex Code. Поръчва се лесно и бързо в рамките на два до три клика и един прозорец, който визуализира цялата информация за поръчка и доставка. 

Приложени са технологии за оптимално бързо зареждане, кеширане на информацията, оптимизиране на текстове и картинки, линкбилдинг стратегия и други.

Полезна информация

Допълнителни модули

WooCommerce, Facebook чат, Push нотификации,

Още проекти