Чувал ли си за понятието онлайн магазин? Напоследък започва да нашумява из България и това може само да ни радва. Индикатор е за това, че явно се придвижваме напред. Защо ли? Защото онлайн магазините и онлайн пазаруването са облика на бъдещето. Хората продължават да стават все по-заети, имат все по-малко време и желание да се редят по опашките в супермаркетите след работа, но за твой късмет имат достатъчно време да стоят пред компютрите докато си почиват вечер. И все пак необходимостта им да пазаруват остава. Би ли могъл да се вместиш в този пазар? Разбира се!

Онлайн магазин

С какво ще ми помогне е-магазинът?

Да имаш онлайн магазин е като да имаш истински магазин. Значителната разлика, че инвестицията, която трябва да направиш, е неизмеримо по-малка и далеч по-безрискова, отколкото за реален такъв. И това не е всичко:

 • твоят онлайн магазин работи 24/7, клиентът може да влезе по всяко време, да напълни виртуалната си количка с продуктите или услугите, които предлагаш, да плати електронно или чрез наложен платеж и твоето присъствие дори не е небоходимо, толкова автоматизиран е целият процес
 • няма да имаш нужда от персонал, край на ранното отваряне, почистване, доставки и цялостно опериране.
 • можеш да поддържаш своя онлайн магазин напълно сам, защото процедурите ще бъдат улеснени и разбираемо представени.
 • магазинът ще бъде персонализиран спрямо пазара, в който развиваш дейността си и ще бъде оформен по начин, който репрезентира най-добре бранда и ценностите на фирмата ти.
 • за разлика от физическия магазин, който винаги е на едно място, твоят онлайн магазин може да бъде навсякъде, а възможността за достигане до хората на практика е безкрайна.
 • можеш да управляваш своя онлайн магазин от всяко едно място, стига да имаш компютър и връзка с интернет.
 • елиминирайки необходимостта от твоето присъствие и следене на процеса на работа, което неизменно е част от това да имаш реален магазин, ти можеш да използваш свободното време, за да развиваш нови или отложени във времето проекти, или дори да отвориш втори онлайн магазин.

 Какво ще получите от Web Visuality?

 • Всеки един магазин е изграден единствено от нашия екип и отговаря на предпочитанията на клиента.
 • Правим управлението на магазина удобно за Вас, без да Ви създава излишни усилия, като запазваме ефективността на работния процес.
 • Напълно функционален, без претрупване и излишно украсяване.
 • Всяка една Ваша идея ще бъде осъществена.
 • Ръчното изготвяне предоставя лесни корекции и редакции.
 • Интегриране на електронно разплащане.
 • Безупречно оптимизиране за по – добро класиране в търсачките.
 • Гарантираме нашето мнение и консултации още при създаването на работния план.

Всички електронни магазини, изработени от нас, ПРОДАВАТ!

Е, все пак си струва да се замислиш дали ако искаш да продаваш нещо, то е добре да се случва онлайн, нали? Ние от Web Visuality можем да ти помогнем за създаването му. От цялостен дизайн, функционалност, интегриране на електронно плащане, съдържание и SEO оптимизиране до лесно и ефективно изградено управление, за да не е необходимо да влагаш допълнително време и усилия да се учиш да го правиш.

С твоите идеи и нашите способности, онлайн магазинът може да се превърне в нещо, което да генерира поръчки само!

Разбира се това, че веднъж е изграден, не означава, че веднъж ще бъде променен. Ние напълно ще се съобразим с това, което се търси от хората в твоя пазар и сме готови да правим необходимите корекции, за да може онлайн магазинът да оперира ефективно и резултатно.

Ценим високо сътрудничеството и сме уверени, че можем да уловим и пресъздадем визията ти за бизнес по един функционален начин. Ние ще помогнем тя да добие формата на открояващ се онлайн магазин, изглеждащ толкова добре, че еквивалента му в реален магазин би струвал несравнимо повече.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА