Чувал ли си за понятието онлайн магазин? Напоследък започва да нашумява из България и това може само да ни радва. Индикатор е за това, че явно се придвижваме напред. Защо ли? Защото онлайн магазините и онлайн пазаруването са облика на бъдещето. Хората продължават да стават все по-заети, имат все по-малко време и желание да се редят по опашките в супермаркетите след работа, но за твой късмет имат достатъчно време да стоят пред компютрите докато си почиват вечер. И все пак необходимостта им да пазаруват остава. Би ли могъл да се вместиш в този пазар? Разбира се!

Онлайн магазин

С какво ще ми помогне е-магазинът?

Да имаш онлайн магазин е като да имаш истински магазин. Значителната разлика, че инвестицията, която трябва да направиш, е неизмеримо по-малка и далеч по-безрискова, отколкото за реален такъв. И това не е всичко:

 • твоят онлайн магазин работи 24/7, клиентът може да влезе по всяко време, да напълни виртуалната си количка с продуктите, които предлагаш, да плати електронно или чрез наложен платеж и твоето присъствие дори не е небоходимо, толкова автоматизиран е целият процес
 • можеш да поддържаш своя онлайн магазин напълно сам, защото процедурите ще бъдат улеснени и разбираемо представени.
 • елиминирайки необходимостта от твоето присъствие и следене на процеса на работа, което неизменно е част от това да имаш реален магазин, ти можеш да използваш свободното време, за да развиваш нови или отложени във времето проекти, или дори да отвориш втори онлайн магазин.
 • можеш да управляваш своя онлайн магазин от всяко едно място, стига да имаш компютър и връзка с интернет.
 • магазинът ще бъде персонализиран спрямо пазара, в който развиваш дейността си и ще бъде оформен по начин, който репрезентира най-добре бранда и ценностите на фирмата ти.
 • за разлика от физическия магазин, който винаги е на едно място, твоят онлайн магазин може да бъде навсякъде, а възможността за достигане до хората на практика е безкрайна.
 • анализирането на резултатите ти става много по-лесно и бързо, имаш всичко на едно място.

 Какво ще получите от Web Visuality?

 • Всеки един магазин е изграден единствено от нашия екип и отговаря на предпочитанията на клиента.
 • Правим управлението на магазина удобно за Вас, без да Ви създава излишни усилия, като запазваме ефективността на работния процес.
 • Напълно функционален, без претрупване и излишно украсяване.
 • Всяка една Ваша идея ще бъде осъществена.
 • Ръчното изготвяне предоставя лесни корекции и редакции.
 • Интегриране на електронно разплащане.
 • Безупречно оптимизиране за по – добро класиране в търсачките.
 • Гарантираме нашето мнение и консултации още при създаването на работния план.

Всички електронни магазини, изработени от нас, ПРОДАВАТ!

Е, все пак си струва да се замислиш дали ако искаш да продаваш нещо, то е добре да се случва онлайн, нали? Ние от Web Visuality можем да ти помогнем за създаването му. От цялостен дизайн, функционалност, интегриране на електронно плащане, съдържание и SEO оптимизиране до лесно и ефективно изградено управление, за да не е необходимо да влагаш допълнително време и усилия да се учиш да го правиш.

С твоите идеи и нашите способности, онлайн магазинът може да се превърне в нещо, което да генерира поръчки само!

Разбира се това, че веднъж е изграден, не означава, че веднъж ще бъде променен. Ние напълно ще се съобразим с това, което се търси от хората в твоя пазар и сме готови да правим необходимите корекции, за да може онлайн магазинът да оперира ефективно и резултатно.

Ценим високо сътрудничеството и сме уверени, че можем да уловим и пресъздадем визията ти за бизнес по един функционален начин. Ние ще помогнем тя да добие формата на открояващ се онлайн магазин, изглеждащ толкова добре, че еквивалента му в реален магазин би струвал несравнимо повече.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА