Те ни се довериха, направи го и ти!

Спестете време и проблем и се възползвайте от опита на специалисти с доказани умения в изработването на сайтове. Възползвайте се от работещи модели и практики, спестете си главоболия, неизгодни инвестиции и ускорете онлайн развитието на бизнеса си! Изборът на сайт е като изборът на офис или оборудване – ако това не е Вашата основна дейност, не ги правите сами, а ги взимате от най-добрия доставчик.

Най-изработваните сайтове от Web Visuality

Последно изработени сайтове

Вашият уебсайт е Вашата онлайн визитна картичка. Създайте бранда си с Web Visuality, за да изпреварите безпощадната конкуренция!

Най-често задаваните въпроси към нас

Винаги ни е било забавно, когато чуем този въпрос, защото е прекалено относителен. В уеб дизайн сферата нещата не изглеждат толкова прости. Не можете да отидете в една автокъща и да попитате колко струва една синя кола, нали…? Същото е и с изработката на един сайт. Цената на сайта се определя най-вече от сложността му и от трудоемкостта му. При определянето на цената вземаме под въпрос какъв ще е като вид (корпоративен, продуктов, онлайн магазин и т.н), какъв ще е дизайнът му, какво ще се съдържа в него, какви страници ще има, и не на последно място, всяка една функционалност, която сайта ще изпълнява.
Този въпрос, също, е много относителен, тъй като зависи от горе посочените въпроси. Няма база, която да кажем за колко време бихме изработели даден сайт, ако не знаем с какъв проект се захващаме. Ако вземем, например, един блог и един онлайн магазин, няма как да кажем, че онлайн магазинът ще стане по-бързо от един блог. За това, можем да кажем колко време ще ни трябва за изработка на уеб сайтът, едва когато знаем какво ще съдържа този сайт и какви фукнционалности ще има.

въпросителен

Реално, Интернет е като всяка друга сфера – всичко, което Ви е нужно е идея, предприемчивост и желание да учите и работите! В наше лице имате сериозен партньор, който се интересува от Вашите нужди и е готов да помогне за Вашето развитие!

Направи запитване