Project Description

По случай 6 месеца от откриването на Кръвна група – Ауди, админите правят един подарък.

Това е сайт на една от най-известните и най-големите групи за всички с бензин в кръвта. Към момента групата е от над 15 000 човека. В сайтът им основно можете да намерите новини за „Ауди“, техни събития, галерия и рекламни материали.
Изработихме и форум, в който можете да се регистрирате и да пишете в него. Има много теми – можете да споделите проблемите си и да получите помощ, aко имате неща за продаване, можете да ги споделите и много много други теми, в които можете да пишете.

Juliana Georgieva сподели: “От днес групата ще си има и нов дом. Място , където ще продължим да се развиваме и да правим нещата заедно и по-добре. Преди да започнете с негативните коментари, ще ви кажа основанието си да направим тази стъпка. Основната ни цел е , да съхраним групата в случай че стане някоя беля с фейса – могат да решат да закрият групите, някой да ни хакне, да ни докладват и блокират и какво ли още не, тогава целия труд би се загубил. а там ще имаме сигурно запазено местенце.
И така добре дошли, забавлявайте се и помагайте на това бебче да расте – имайте предвид че е в съвсем новороден вид и тепърва предстои ъпгрейд.”