Партньори

/Партньори
Партньори2017-02-09T15:16:40+00:00

Тъй като не можем да се погрижим за абсолютно всичко сами, ние се нуждаем от партньори, с които съвместно си помагаме за неща, които не можем да извършим директно. Партньорите ни са едни от най-добрите професионалисти в техните сфери.

Тъй като в момента нямаме собствени сървъри, ние се доверихме на СуперХостинг.БГ, като използваме техните услуги за употребяване и поддържане на хостинги и домейни.

Copy Social са агенция за дигитален маркетинг, с млад и силен екип. Когато имаме по-сложни задачи, свързани със социалните мрежи, използваме техните услуги, или свързваме директно клиентите с тях.

Ние изработваме печатни материали, но нямаме съответните машини за отпечатването им. Преди да се спрем на ГДМ АРТ, използвахме услугите на други фирми, но те се откроиха бърза и прецизна извършена работа, на достъпни цени.

СуперХостинг.Бг
СуперХостинг.БгХостинг компания
СуперХостинг.БГ е най-голямата и бързо развиваща се хостинг компания в България. Високото качество на предлаганите услугите, адекватното клиентско обслужване и денонощната техническа поддръжка правят СуперХостинг.БГ най-предпочитания хостинг партньор.
ГДМ АРТ
ГДМ АРТАгенция за печат
ГДМ АРТ е агенция за печат на рекламни материали. Агенцията предлага офсет, сито, дигитален, широкоформатен, тампон печат и други.