Онлайн реклама

/Онлайн реклама
Онлайн реклама2017-02-09T15:15:59+00:00

Несъмнено рекламата винаги е била фундаментална част от стратегията за развитие на всяка компания, кауза или начинание. Някои неща не се променят с времето, но рекламата със сигурност не е от тях.

Какво се промени в света на рекламата?

В класическия си вид тя стана и продължава да става все по-малко ефективна. Хората рядко се заглеждат в рекламите по телевизията, често подминават билборди без дори да ги забележат, а какво да кажем за хвърчащите флаери, които сякаш всеки иска да ни подаде.

Интернет е място, където днешните хора обичат да прекарват своето време и за това умните компании пренасочват своите маркетинг кампании натам. Освен това инвестициите са чувствително по-малки и далеч по-ефективни.

реклама

Какви методи за реклама можем да използваме в интернет?

Процесът по “разкриване” на твоя сайт в трите световни търсачки, чрез правилно разпределяне и позициониране на ключови думи и изрази по отделни страници и по самия сайт. Оптимизацията за търсачки е едно от най-важните неща, които трябва да се направи на сайт!
Този тип реклама подпомага насочването на трафик към сайта ти посредством стратегически разположени банери ли печатни материали. Mожеш да настроиш свой бюджет като например това може да бъде по 5 долара на ден или по няколко цента на клик.
Поставяйки код в “cookies” на всеки твой посетител, ти можеш да го достигнеш дори след като напусне сайта ти, тъй като ще се появяват реклами на всички места, които посещава. Това ще му напомня дали има недовършена работа на твоя сайт.
Изключително силен и използван инструмент в днешно време. Facebook е огромно общество с разновидност от хора и техните интереси. Чрез Facebook реклама, ти можеш много конкретно да посочиш към кои хора се стремиш, за да може именно най-много от потенциалните ти клиенти да видят това, което предлагаш за тях. Отново можеш да определиш бюджет с които да оперираш, както и продължителността на кампанията ти.
Създавайки съдържателни клипове и качвайки ги в YouTube ти поставяш себе си и своето в начинание в много добра позиция, тъй като първо Google ще започне да показва твоя сайт в търсачките на по-добри позиции, хората могат лесно да споделят твоето видео и дори то да не е с милион гледания, трафикът който можеш да насочиш може да е значителен.
Това е един от най-добрите инструменти за реклама в днешно време, тъй като повечето хора имат нужда от повече време преди да направят покупка. Те се нуждаят от информация. Изграждайки Email лист ти имаш възможност да изградиш връзка с всичките си последователи и регулярно да ги зареждаш с качествено съдържание преди да предложиш своя продукт или услуга.
Ние от Web Visuality сме средоточили усилията си в Интернет рекламата, Google Adwords и Facebook рекламата. Всяка от тях има своите предимства и работи добре за едни, докато за други не чак толкова. Ефектът от една добре проведена маркетинг кампания може да бъде зашеметяващ. За това ние сме готови да обсъдим с теб кой начин би оказал най-благоприятен и да започнем упорито да се трудим към разпространяването на посланието ти!