Професионална изработка на сайтове и онлайн магазини от Web Visuality!

Свържи се с нас!

Те ни се довериха, направи го и ти!

0%
Доволни клиенти
0+
Изработени сайта
0+
Клиента
0+
Години опит

Нашият процес, дава резултати

1. СРЕЩА

Всичко започва от първия ни контакт с клиента. Първата стъпка в изработката на успешен уеб сайт е да съберем информация от вас. Това може да се случи като проведем разговор на живо, по телефона или онлайн – по удобен за клиента начин. Когато ние проектираме дизайна на вашият сайт, трябва да бъдат взети под внимание доста неща, така че ние задаваме много въпроси, за да разберем вашия бизнес и вашите нужди от сайта.

2. ПЛАНИРАНЕ

Използвайки информацията събрана от първата фаза, ние съставяме план за разработката на вашия уеб сайт. Тук ние ще изработим списък на всички основни области на сайта. Това ни дава указания за това какво съдържание ще има на сайта. От съществено значение e изграждането на лесна за потребителите навигационна система. Това е и мястото, където можем да решим какви технологии да бъдат използвани – интерактивни форми, CMS като WordPress, OpenCart, Joomla и т.н.

3. ИЗПЪЛНЕНИЕ

Чрез събраната до този момент информация, ще се определи вида и усещането на сайта. Целевата аудитория е един от ключовите фактори, който вземаме под внимание. Един сайт, насочен към тийнейджърите, например, ще изглежда много по-различно от един предназначен за финансова институция. Ние, също така, ще приложим елементи като лого или цветовете на компанията, за да спомогне укрепването на вашата идентичност в уеб сайта.

4. ТЕСТВАНЕ

В този момент, ние се съсредоточаваме към тестването на вашия уеб сайт. Преглеждаме дали всяка една стъпка от съставения план е завършена. Започваме да тестваме неща, като например пълната функционалност на формите за контакт или други скриптове. Тестваме за проблеми в съвместимостта (проверяваме за разлики между различните уеб браузъри), като се гарантира, че сайтът е оптимизиран да изглежда еднакво в най-новите версии на браузърите.

5. ДОСТАВЯНЕ

След като получим вашето финално одобрение, е време да доставим сайта. Ние качваме файловете на сървъра ви – в повечето случаи, това включва инсталиране и конфигуриране на CMS система, заедно с един основен набор от плъгини, за да помогнат подобряването
на сайта. Тук тестваме отново, за да се уверите, че всички файлове са качени правилно и че сайтът продължава да бъде напълно функционален. Това бележи официалното стартиране на сайта.

Няколко думи от нашите клиенти

За нас винаги е удоволствие да работим с Web Visuality. Точни и коректни, винаги получаваме добре свършена и качествена работа от тяхна страна.
Десислава Черкезова, Copy Social
Търсейки партньор проведох много срещи и не попаднах на фирма, която да предлага такова добро съотношение на качество на услугата спрямо цена, която винаги е съобразена с бюджета и на клиента, а отношението към мен, е най-доброто, което получих.
Владимир Костов
Трябваше ми сайт, в който хората ще могат да изучават различни езици онлайн, по Skype или присъствено. От Web Visuality разбраха какво искам и чрез тяхна помощ бизнесът ми вече е по-популярен.
Зорница Савова, Studiare Facile

Последно от блогът ни

Защо с онлайн магазин можете да печелите 2 пъти повече от физически магазин?

Онлайн магазините стават все по популярни. Много от потребителите предпочитат да потърсят в търсачката „дамски ботуши“ и да им се покажат стотици електронни магазини, които да разгледат легнали на дивана в хола или през

14 тенденции за социалните мрежи и маргетинга на търсачките за 2016

2015 беше една вълнуваща година за света на оптимизирането за търсачки и маркетинга на социалните мрежи. Двете сфери на социалните мрежи и търсачките постоянно се променят, а тези промени оказват влияние и на поведението на потребители и

  • класиране

5 стратегии за подобряване на класирането

Подобряването на класирането не е толкова лесно, колкото преди. Всяка фирма и компания започна да влага повече в SEO, а алгоритмите за класиране станаха по-сложни и "по-умни". Много техники, които преди бяха приемливи, сега се

5 отчета на Google Analitycs, които всеки маркетолог трябва да знае

Смятате ли, че използвате Google Analytics в пълния му потенциал? Има няколко много важни нещя, които трябва да знаете за Google Analytics и неговите възможности за измерване на преобразуването. В края на краищата, това е инструмент, който

ракета

Ние сме тук, за да помогнем на бизнеса ви!

Чрез творчески идеи, иновации и професионализъм

Да започваме!