Станимир Стоянов

//Станимир Стоянов
Станимир Стоянов2017-02-09T15:17:00+00:00

станимир-стоянов

Кой съм аз?

Занимавам се със сайтове, поддръжка на форуми, SEO оптимизация и др.

Учил съм 7 години в Италия и знам перфектно италиански език. Отидох там на 8 годишна възраст. Печелих награди по информационни технологии, но когато станах на 15 разбрах, че там нямам бъдеще в ИТ сферата и се върнах в България. Първият ми проект беше да създам верига от сървъри на една от най-известните игри играни някога „Counter Strike“. Работих по сървърите близо година, но нещата не се получиха. Реших да уча уеб дизайн и технологии и отначало започнах да изработвам сайтове на приятели, роднини и познати.

След това ми хрумна идеята да си направя сайт за тази цел, но знам, че това няма да е лесно и сам не мога да се справя. За това поканих в проекта „Web Visuality“ и познати в тази сфера. Сега искам да завърша SoftUni, за да предлагаме още по-добри и качествени услуги.

HTML
CSS
WP

Аз …

Станимир Стоянов
Станимир СтояновWEBSITE / FRONT-END DEVELOPER

Малко повече за мен

Един от любимите ми проекти е Кръвна Група – Ауди. Този сайт е изработен не само заради поръчката, но и с чувство. От малък съм фен на Ауди и винаги ще бъда. Радвам се, че успяхме да направим един доста добър сайт на най-голямата автомобилна група в България. За момента сме над 18 000 човека. Надявам се това да продължи дълго и все така да растем.
Ако искате да научите малко повече за мен можете да посетите и моят блог www.stanimirstoyanov.com. Също можете да разберете много нови неща относно телефони, компютри, програмиране, сайтове, реклама и много други интересни теми.
  • C# – Software University
  • HTML/CSS – Software University
  • Teamwork and Personal Skills – Software University

Това са някой от последните ни изработки. Други можете да намерите в нашето портфолио!

Свържете се с мен

Ако имате въпроси към мен, не се колебайте да ги зададете!

Ще получите възможно най-бърз и точен отговор!
Свържете се с мен